Demos Helsinki työpaikkana

Mitä Demos Helsinki tekee?

Demos Helsinki on ajatushautomo, joka työskentelee julkisen sektorin, yritysten ja kansalaisjärjestöjen kanssa kestävän ja demokraattisen jälkiteollisen yhteiskunnan luomiseksi. Demos Helsinki tuo erilaisia ihmisiä ja organisaatioita yhteen, tarjoaa konsultointipalveluita ja luo uudenlaisia ajattelu- ja toimintamalleja, jotka ratkaisevat aikamme merkittävimpiä yhteiskunnallisia haasteita. Lue lisää organisaatiostamme täältä.

 

Demos Helsinki työpaikkana

Työpaikkana Demos Helsinki on yhteisö,  joka tehdään yhdessä. Meillä kaikilla demoslaisilla on velvollisuus ja halu tehdä Demos Helsingistä unelmatyöpaikka eli paras paikka, jossa työskennellä yhteiskunnallisen muutoksen aikaansaamiseksi.

Demoksen työntekijöitä yhdistää uteliaisuus, halu rakentaa yhteiskunnallista muutosta ja tunnistaa seuraavia isoja kysymyksiä. Talossa on niin yhteiskuntatieteilijöitä, sosiaalipsykologeja, taloustieteilijöitä, insinöörejä, filosofeja, muotoilijoita kuin kaupunkitutkijoita. Mitä monipuolisemmaksi osaamisemme kehittyy, sitä varmemmin pystymme vastaamaan maailman haasteisiin myös jatkossa. Olemme kasvava joukko ja teemme töitä suuren kumppanien verkoston kanssa. Voit tutustua demoslaisiin tarkemmin täällä.

Harjoitteluohjelma

Demos Helsingin harjoitteluohjelmaan haetaan korkeakouluharjoittelijoita kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Seuraava harjoittelijahaku keväälle ja kesälle 2019 alkaa syksyllä 2018.

Lisää tietoa harjoitteluohjelmasta

Töihin Demos Helsinkiin?

Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja haussa.

Haluamme kuitenkin jatkuvasti tavata uusia ihmisiä – tule rohkeasti tapahtumiimme ja juttelemaan kanssamme. Tulevista tapahtumista saat parhaiten tietoa seuraamalla Demos Helsingin Facebook-ryhmää, -sivua ja Twitter-tiliä.

Alta voit halutessasi jättää myös avoimen hakemuksen.

Jätä avoin hakemus