Demos Helsinki työpaikkana

Mitä Demos Helsinki tekee?

Me Demos Helsingissä haluamme rakentaa parempaa yhteiskuntaa. On yhtä tärkeää tuoda tutkimustietoon perustuvaa näkemystä julkiseen keskusteluun ja poliittiseen päätöksentekoon kuin tukea yrityksiä niiden uudistumisessa.

Tämän takia Demos Helsinki koostuu kahdesta organisaatiosta. Ajatushautomo Demos Helsinki tekee julkisen sektorin, järjestöjen ja muiden yleishyödyllisten tahojen kanssa selvitys- ja kehitystyötä. Lisäksi se toteuttaa tutkimus- ja kehittämistoimintaa, jota rahoittavat muun muassa Tekes ja Suomen Akatemia. Ajatushautomo on yhdistysmuotoinen, voittoa tavoittelematon organisaatio. Demos Effect on Demos ry:n ja työntekijöiden omistama yritys, joka tarjoaa konsulttipalveluita yrityksille. Tavoittenamme on auttaa yrityksiä oivaltamaan tulevaisuuden suuria muutoksia. Demos Effect perustettiin, koska yrityksillä on mielestämme tärkeä rooli paremman yhteiskunnan rakentamisessa.

Demos Helsinki työpaikkana

Työntekijät tekevät Demos Helsingin. Meillä työtoverisi ovat ystäviäsi.  He ovat myös yhtään liioittelematta todennäköisesti älykkäämpiä ja inspiroivimpia työkavereita, mitä voit koskaan löytää. On etuoikeus työskennellä Demos Helsingissä, ja siksi meillä on velvollisuus ja halu tehdä siitä unelmatyöpaikkamme sekä paras paikka, jossa kehittää yhteiskuntaa.

Meitä demoslaisia yhdistää uteliaisuus. Jokainen meistä kysyy jatkuvasti, mikä on seuraava iso kysymys. Me myös opimme toisiltamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Mitä monipuolisemmaksi osaamisemme kehittyy, sitä varmemmin pystymme vastaamaan maailman haasteisiin myös jatkossa. Olemme kasvava joukko. Tätä nykyä meitä on jo 39. Teemme töitä suuren kumppanien verkoston kanssa. Voit tutustua demoslaisiin tarkemmin täällä.

Viestinnän tekijä

Etsimme viestinnän supertekijää liittymään työyhteisöömme. Hae 22.10.2017 mennessä.

Nykyisin meillä on toimintaa sekä Suomessa että kansainvälisesti ja haluamme viestiä entistä vaikuttavammin työstämme. Toivomme, että sinusta tulisi meille hyvä työkaveri ja tekijä, joka saa äänemme entistä vahvemmin kuuluviin.

Lisää hausta

Harjoitteluohjelma

Demos Helsingin harjoitteluohjelmaan järjestetään haku kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Seuraava hakuaika järjestetään keväällä 2018.

Jos etsit harjoittelupaikkaa, seuraa  Demos Helsingin etusivua,  uutiskirjettä sekä sosiaalisen median kanavia.

Lisää harjoitteluohjelmasta

Töihin Demos Helsinkiin?

Huomasithan käynnissä olevan hakumme Viestinnän tekijäksi 22.10.2017 asti?

Tapaamme myös mielellämme Demos -henkisiä ihmisiä vapaamuotoisesti – älä siis epäröi tulla käymään tapahtumissamme ja juttelemaan meidän kanssamme. Tulevista tapahtumista saat parhaiten tietoa seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme.

Alta voit halutessasi jättää myös avoimen hakemuksen.

Jätä avoin hakemus