Demos Helsinki työpaikkana

Mitä Demos Helsinki tekee?

Demos Helsinki on ajatushautomo, joka työskentelee julkisen sektorin, yritysten ja kansalaisjärjestöjen kanssa kestävän ja demokraattisen jälkiteollisen yhteiskunnan luomiseksi. Demos Helsinki tuo erilaisia ihmisiä ja organisaatioita yhteen, tarjoaa konsultointipalveluita ja luo uudenlaisia ajattelu- ja toimintamalleja, jotka ratkaisevat aikamme merkittävimpiä yhteiskunnallisia haasteita. Lue lisää organisaatiostamme täältä.

 

Demos Helsinki työpaikkana

Työpaikkana Demos Helsinki on yhteisö,  joka tehdään yhdessä. Meillä kaikilla demoslaisilla on velvollisuus ja halu tehdä Demos Helsingistä unelmatyöpaikka eli paras paikka, jossa työskennellä yhteiskunnallisen muutoksen aikaansaamiseksi.

Demoksen työntekijöitä yhdistää uteliaisuus, halu rakentaa yhteiskunnallista muutosta ja tunnistaa seuraavia isoja kysymyksiä. Talossa on niin yhteiskuntatieteilijöitä, sosiaalipsykologeja, taloustieteilijöitä, insinöörejä, filosofeja, muotoilijoita kuin kaupunkitutkijoita. Mitä monipuolisemmaksi osaamisemme kehittyy, sitä varmemmin pystymme vastaamaan maailman haasteisiin myös jatkossa. Olemme kasvava joukko ja teemme töitä suuren kumppanien verkoston kanssa. Voit tutustua demoslaisiin tarkemmin täällä.

Haku harjoitteluohjelmaamme aukeaa jälleen keväällä 2020

Harjoitteluohjelma meille, jotka emme osaa erottaa toimintaa ajattelusta.

Haluatko kehittyä oman alasi terävimpänä asiantuntijana tai konsulttina? Seuraava harjoittelijahakumme aukeaa jälleen keväällä 2020, jolloin haemme harjoittelijoita elo-joulukuulle 2020.

Töihin Demos Helsinkiin?

Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja Demos Helsingillä. Haluamme kuitenkin jatkuvasti tavata uusia ihmisiä – tule rohkeasti tapahtumiimme ja juttelemaan kanssamme. Tulevista tapahtumista saat parhaiten tietoa seuraamalla Demos Helsingin Facebook-ryhmää, -sivua ja Twitter-tiliä.

Halutessasi voit myös jättää avoimen hakemuksen alla olevasta linkistä.

Jätä avoin hakemus