Kati Vuks

Peloton Clubin community manager

kati.vuks@demoshelsinki.fi

+358 40 717 1232

Katin erityisalaa ovat projektit, joissa on mukana startup-yrityksiä. Hänen vastuullaan on Peloton Club -verkostosta ja start up -yhteyksistä huolehtiminen ja niiden kasvatus. Kati osallistuu innovaatioleirien ja kiihdyttämöiden suunnitteluun ja järjestämiseen.

– startup-yritysten kehittäminen ja yhteisön rakentaminen
– projektinhallinta ja tapahtumasuunnittelu
– sosiaalinen media ja verkkosivujen hallinta, viestintä

TryOut- ja Bees and Trees -kiihdyttämöohjelmissa Kati luo suhteita startup-tiimeihin ja auttaa niitä rakentamaan strategisia kumppanuuksia muiden yritysten ja yhteistyökumppaneiden kanssa yhteiskehittämisen ja kokeilun avulla.

“Sekä TryOut että Bees and Trees ovat kokeilevia hankkeita ja tuovat yhteen erilaisia toimijoita kehittämään uutta liiketoimintaa ja kestäviä ratkaisuja. On jännittävää nähdä, mitä tapahtuu, kun startup-yrityksille annetaan oikeat välineet ja kontaktit, kannustavat olosuhteet sekä alusta hullujen ideoiden kokeilemiseen. Startupit ovat kirkkaamman ja kestävämmän tulevaisuuden rakentajia!”

Ennen Demos Helsinkiä Kati työskenteli koordinaattorina GameFounders-kiihdyttämössä ja julkisen taiteen kilpailu- ja hankinta-asiantuntijana State Real Estate -yrityksessä Virossa.