Jaakko Kuosmanen

Vanhempi asiantuntija

jaakko.kuosmanen@demoshelsinki.fi

+358 40 060 1716

Jaakko työskentelee Demoksella hallinnon innovaatioiden parissa. Jaakko on väitellyt politiikan tohtoriksi Edinburghin yliopistosta.

Ennen Demokseen liittymistä Jaakko on työskennellyt Strasbourgissa Euroopan Neuvostossa ja Oxfordin yliopistolla. Oxfordissa Jaakko työskenteli James Martin Research Fellowna oikeustieteellisellä laitoksella ja projektikoordinaattorina Martin Schoolilla, joka tutkii tulevaisuuden haasteita monitieteellisestä näkökulmasta ja edistää tutkijoiden ja poliittisten toimijoiden välistä dialogia. Lisäksi Jaakko on työskennellyt luennoitsijana Oxfordin yliopiston Blavatnik School of Governmentilla.

Jaakko on julkaissut laajasti politiikan tutkimuksen ja oikeustieteiden alojen huipputason kansainvälisissä tieteellisissä journaaleissa (mm. Ethics & International Affairs, Political Studies, Journal of Global Ethics, Journal of Political Philosophy, Human Rights Review, Ethical Theory and Moral Practice). Tällä hetkellä Jaakko myös editoi kokoelmateosta Oxford University Pressille.