Huolitutkimus 2019

Tällä sivulla voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi hankkeeseen, jossa tutkitaan, mistä suomalaiset ovat huolissaan elämässään. Olemme kiinnostuneita kaikenlaisten ja kaikenikäisten suomalaisten ajatuksista. Voit ilmoittautua alla olevalla ilmoittautumislomakkeella (tai vaihtoehtoisesti puhelimitse soittamalla tutkimuksesta vastaavalle Outi Kuittiselle, 050 326 55 82, hän soittaa sinulle takaisin ellei voi heti vastata puheluun. Häneltä saat myös tarvittaessa lisätietoja).

Ennen kuin täytät alla olevan ilmoittautumislomakkeen, lue tästä tutkimustiedote, jossa kerrotaan tarkemmin haastattelusta, tietosuojasta, tekijöistä ja muista tärkeistä asioista liittyen haastatteluun ja hankkeeseen.  

Täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen, me olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä noin kahden tunnin mittaisen haastattelun sopimiseksi syys–lokakuun aikana sopivassa paikassa. Haastatteluun valituilta pyydetään erillinen suostumus tutkimukseen. Projektiryhmä käsittelee tutkimusaineistoja luottamuksellisina siten, että niistä ei voida tunnistaa henkilöllisyyttäsi. Tutkimuksen tuloksia käytetään uuden palvelun kehittämiseen, jonka tavoite on parantaa ratkaisujen ja tuen löytymistä niin pieniin kuin suurempiinkin huoliin.

Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia, jos ilmoittaudut mukaan!

Outi Kuittinen, hankkeesta vastaava vanhempi asiantuntija, sekä projektiryhmä Kati Ahvonen ja Lari Hokkanen, Demos Helsinki.

Jos lomake näy sinulle tällä sivulla, voit avata sen tästä: https://forms.gle/fK8TfgytD8Sxgkg89