Vahvistamme tieteen roolia yhteiskunnassa

Varmistamme, että tieteellä on mahdollisuus lunastaa paikkansa maailman suurten ongelmien ratkaisijana ja päätöksenteon tukijalkana.

Referenssit Ihmiset

NÄIN ME SEN NÄEMME

Tiede on avain nykymaailman ongelmien ratkaisemiseen. Jotta tiede voisi todella muuttaa maailmaa, se on oltava avointa ja sitä on tehtävä vuorovaikutuksessa moninaisten sidosryhmien kanssa yrityksistä suuren yleisöön. Olennaista on myös, että päättäjät tunnistavat tieteen merkityksen ja hyödyntävät tutkittua tietoa valmistelussa ja päätöksenteossa.

NÄIN ME SEN TEEMME

Meillä on vahva ymmärrys tieteen rooliin ja toimintaympäristön vaikuttavista muutostrendeistä. Tiedämme, että tiede vaikuttaa yhteiskuntaan monia reittejä pitkin ja autamme kumppaneitamme vahvistamaan heille sopivimpia vaikuttamisen tapoja. Olemme työskennelleet vuosia akateemisten instituutioiden kanssa ja kehittäneet sekä strategioita että konkreettisia yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen ja vaikuttavuuden vahvistamisen keinoja. Tieteelliseen tutkimustietoon nojaaminen ja totuuden tavoittelu ovat toimintaamme ohjaavia arvoja, ja siksi työskentely tiedeyhteisön kanssa on luontevaa.

Suuret ajatukset suoraan sähköpostiisi

Tilaa Demos Helsingin viimeisimmät kiteytykset ja analyysit sähköpostiisi kerran kuussa.

Radikaalit ajatukset suoraan sähköpostiisi – tilaa uutiskirje!

Uutiskirje kilahtaa sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa. Henkilötietojasi käsittelemme aina tietosuojalain mukaisesti. Tutustu myös tietosuojaselosteeseemme.

Ota yhteyttä

Julia Jousilahti

Vanhempi asiantuntija

julia.jousilahti@demoshelsinki.fi

+358 40 722 4931

Mikael Sokero

Vanhempi asiantuntija

mikael.sokero@demoshelsinki.fi

+358 40 164 6453

Iina Koskinen

Lead, tutkimuksella vaikuttaminen, vanhempainvapaalla

iina.koskinen@demoshelsinki.fi