Otto-Wille Koste

Projektikoordinaattori

otto-wille.koste@demoshelsinki.fi

+358 40 521 7122

Otto-Wille Koste työskentelee Demos Helsingissä Urban Transformations -tiimissä kaupunkitutkimukseen ja -kehitykseen sekä viisaaseen liikkumiseen liittyvissä projekteissa. Hän opiskelee Aalto-yliopiston Spatial Planning & Transportation Engineering -maisteriohjelmassa, joka yhdistää laajasti kaupunkisuunnittelun teemoja yhdyskuntasuunnittelusta liikennesuunnitteluun.

Otto-Willen on kiinnostuksen kohteita ovat:
– kaupunkien tulevaisuus ja rooli suurten globaalien kysymysten ratkaisemisessa
– kaupunkisuunnittelun käytänteiden uudistaminen
– älyliikenneratkaisut

“Kaupungeilla on läpi aikojen ollut rooli erilaisten ihmisten ja ajatusten tuomisessa yhteen. Nykyaikana ne toimivat alustoina innovaatioiden ja toimintojen synnyttämisessä. Kun ihmiset tulevaisuudessa keskittyvät yhä enemmän kaupunkeihin, on niillä nykyistä merkittävämpi rooli kestävien elämäntapojen edistämisessä. Uskon, että monet globaalit ongelmat ratkaistaan juuri kaupungeissa.”

Ennen siirtymistään Demos Helsinkiin Otto-Wille työskenteli kaupunkisuunnittelun parissa kaavoittajana. Kiinnostuksesta kaupunkeja kohtaan kumpuaa myös kaupunkikulttuuriin liittyviä harrastuksia. Vapaa-ajallaan Otto-Wille tuottaa tapahtumia ja toimii DJ:nä mm. IDA Radio Hesingillä.

Yhteystiedot:
+358 40 521 7122
otto-wille.koste@demoshelsinki.fi