Demos Helsinki etsii toimistokoordinaattoria

Etsimme kasvavaan organisaatioomme toimistokoordinaattoria, joka mahdollistaa sujuvan ja mutkattoman toimistoarjen – sekä luo energiaa ja järjestystä työyhteisöömme.

Demos Helsinki on yhteiskunnallista muutosta tekevä ajatushautomo, joka työskentelee julkisen sektorin, yritysten ja järjestöjen kanssa. Tuomme erilaisia ihmisiä ja organisaatioita yhteen, tarjoamme konsultointipalveluita ja luomme uudenlaisia ajattelu- ja toimintamalleja ratkaistaksemme aikamme merkittävimpiä yhteiskunnallisia haasteita. Tiedämme, että maailma muuttuu vain, kun ihmiset ja organisaatiot tulevat yhteen tekemään muutosta.

Täytä hakulomake, jonka osaksi tulee linkki videohakemukseesi, viimeistään 21.11.2018 klo 17 mennessä.

Etsimme kasvavaan organisaatioomme toimistokoordinaattoria, joka mahdollistaa sujuvan ja mutkattoman toimistoarjen ja luo energiaa ja järjestystä työyhteisöömme. Toimistokoordinaattorina työtehtäviisi kuuluvat myös erilaiset laite- ja toimistotarvikehankinnat sekä taloushallinnon avustavat tehtävät. Autat kollegoita mitä mielikuvituksellisemmissa kysymyksissä esimerkiksi tiloihin ja tapahtumien järjestämiseen liittyen. Tyypillistä työssäsi on tehtävien kirjavuus ja limittäisyys. Jaamme Etu-Töölössä sijaitsevan toimiston viestintätoimisto Kaskas Median ja Smart & Clean -säätiön kanssa. Meitä kaikkia yhdistää halu saada aikaan yhteiskunnallista muutosta. Toivottavasti sinuakin!

Tehtävässä menestyminen edellyttää

– Aitoa halua ihmisten kanssa työskentelyyn sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

– Halukkuutta oppia uutta ja ”can do”-asennetta

– Itseohjautuvaa ja järjestelmällistä työotetta sekä kykyä kantaa vastuuta

– Periksiantamattomuutta, hyviä hermoja sekä kykyä toimia hektisissä tilanteissa fokusta kadottamatta

– Erinomaisia kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi

Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi, mutta opintoja enemmän painotamme hyvää asennetta ja energistä työotetta. Arvostamme myös työn ja koulun ulkopuolista aktiivisuutta, kuten järjestö- tai vapaaehtoistyötaustaa. Etua on asiakaspalvelukokemuksesta sekä talous- tai IT-hallintokokemuksesta.

Tarjoamme työn, jossa pääset

– Osaksi uteliasta ja empaattista työyhteisöä

– Kehittämään osaamistasi ja taitojasi laajemmin kuin osaat kuvitellakaan

– Tekemään kanssamme maailmasta kestävämmän ja demokraattisemman

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ tehdään pääosin Demos Helsingin toimistolla Etu-Töölössä. Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian, tehtävään valitun henkilön kanssa sovitussa aikataulussa.

Hakemus & lisätiedot

Oletko sinä etsimämme uusi demoslainen? Täytä hakulomake, jonka osaksi tulee linkki videohakemukseesi, viimeistään 21.11.2018 klo 17 mennessä. Videohakemuksessa haluamme kuulla minkälainen kuka olet, miksi juuri sinut tulisi valita ja miksi haet Demos Helsingille.

Käymme hakemuksia läpi niiden saavuttua ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Otamme kuitenkin huomioon kaikki hakuaikana lähetetyt hakemukset. Kaikki hakijat saavat tiedon ensimmäisen vaiheen valinnoista viimeistään 5.12.2018.

Lisätietoja antaa Petra Sipari petra.sipari@demoshelsinki.fi tai +358 50 5385 650  9.11. klo 13-15, 13.11. klo 13-15, 16.11. klo 10-12 sekä 20.11. klo 9-11.

Demos Helsinki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.