Katso Demos Helsingin tärpit Slush 2016-tapahtumaan

Demos Helsinki on mukana Slush 2016:ssa, Euroopan suurimmassa teknologia- ja kasvuyritystapahtumassa! Löydät meidät seuraamalla tätä aikataulua.

TIISTAI 29.11.2016

17:30–21:50 // FREE PRE-EVENT The Sexy Truth – An Afterwork of Cleantech & Opportunities

G Live Lab, Yrjönkatu 3, Helsinki

Demos Helsingin Satu Lähteenoja osallistuu paneelikeskusteluun cleantechin liiketoiminnallisista mahdollisuuksista sekä merkityksestä ympäristöongelmien ratkaisemisessa. Tilaisuuteen pääsee ilman Slush-lippua.

17:00-22:00 // The Official Slush Science Track Opening Event

Päivälehden museo, Ludviginkatu 2–4, Helsinki
Slush Science Trackin avajaistapahtumassa rakennetaan yhteyksiä tieteen ja elinkeinoelämän välille ja esitellään Skolar Award -semifinaaleiden post-doc-tutkijoiden tutkimusideat. Slush Science Trackin järjestää tiedeviestintätoimisto Kaskas Media yhdessä seitsemän suomalaisen säätiön ja yhdistyksen kanssa. Tilaisuuteen pääsee kutsulla ilman Slush-lippua (tiedustele kutsua: annina.lattu@kaskasmedia.fi).

KESKIVIIKKO 30.11.2016

12:55 – 13:20 // Black Stage MOONSHOT THINKING – CREATING ABUNDANT MINDSETS

Uusien henkisten ja fyysisten alueiden valloittaminen on aina kiehtonut ihmisiä. Uusi avaruusmatkustamisen aikakausi tarvitsee uutta ymmärrystä ympäristöstämme.

Keskustelemassa avaruusliiketoiminnan mahdollisuuksista ja tärkeydestä Demos Helsingin alumni Maria Ritola (Iris AI) yhdessä Steve Jurvetsonin (DFJ Venture Capital) ja Naveen Jainin (Moon Express) kanssa.

TORSTAI 1.12.2016

11:25–12:00 // BLACK STAGE

Basic income – our next moonshot

Perustuloa esitetään ratkaisuna useaan yhteiskunnalliseen ongelmaan hyvin monimuotoisista lähtökohdista. Basic income – our next moonshot -keskustelu pureutuu universaalin perustulon perusteisiin ja mahdollisuuksiin. Mukana Demos Helsingin Roope Mokan lisäksi Matt Krisiloff, Albert Wenger ja Jason Karaian.

12:45–13:15 // ENGINE ROOM

DEMOS HELSINKI TALK SHOW Governing the platform by Naked Approach

Kuka voittaa ja kuka häviää alustojen aikakaudella?

Asioiden internetissä on kyse teknologiasta ja sensoreista. Se tulee kuitenkin näkyväksi meidän jokapäiväiseen elämäämme alustojen kautta. Kun alustat ohjaavat tarpeitamme, omaisuuttamme ja työvoimaa, tulee niiden hallinnasta yksi aikamme keskeisistä yhteiskunnallisista kysymyksistä.

Tervetuloa oppimaan kuinka hallita alustoja ja kuinka alustat hallitsevat sekä tapaamaan muita digitalisaation edelläkävijöitä!

Mukana Demos Helsingin toiminnanjohtaja Tuuli Kaskinen, Juhani Mykkänen Woltista ja Pauli Forma Kevasta.

13:00–14:30 // PITCHING STAGE
Skolar Awardin finaaleissa kuusi tieteellisesti kunnianhimoista ja yhteiskunnallisesti merkittävää tutkimusideaa kilpailevat 100 000 euron tutkimusrahoituksesta. Mukana muun muassa Demos Helsingin alumni Maria Ritola (Iris AI).

Climate KIC ja  Demos Helsinki tuovat Slushiin 68 ilmasto-startupia

Climate KIC Nordic tuo Demos Helsingin kanssa yhteistyössä Slushiin 68 eurooppalaista startupia, joilla kaikilla on lupaava ilmastonmuutosta ratkaiseva liiketoimintaidea. Paras tapa saada yhteys eurooppalaisiin ilmastonmuutosratkaisuihin on pistäytyä EIT Climate KIC:n pisteellä.

ClimateKic on EU:n rahoittama cleantech-kiihdyttämö.

Lisätietoa: mikael.sokero@demoshelsinki.fi, +358401646453